Share

Recent

In de kijker

Actueel

Elfri.be bestaat als site sinds 2003. Sinds 15 augustus 2018  werkt de site in haar nieuwste editie met Arc3c als uitgever. Nieuw is de https omgeving, het dynamisch karakter, web 3 .0 technologie, betere zoekmogelijkheden en een 40 tal nieuwe functies. De site wordt inhoudelijk voortdurend, lees dagelijks,  aangepast en aangevuld met de recentste wetswijzigingen, aan nieuwe rechtspraak en nieuwe rechtsleer. Bijna alle rechtspraak die in België aandacht krijgt is terug te vinden op de elfri.be. Anders dan andere dure websites, hebben we een technologie uitgewerkt waarbij de gezochte informatie onmiddellijk wordt verschaft door een gewone vraagstelling in gewoon Nederlands, het weze op de site zelf, het weze gewoon in Google. Wij spreken uw taal en werken niet met onbegrijpelijke of onlogische boomstructuren die verwijzen naar documenten die ofwel niet relevant, ofwel niet kunnen gelezen worden. Vind je de juridische hulp die de site u 24/24 7/7 biedt, leuk of nuttig? - Voor het equivalent van een koffietje met een stukje taart per week bieden we middels een abonnement nog meer diensten aan, knippen, plakken, afdrukken, extra informatie, tips, modellen, verwijzingen, links en zoveel meer. Waar anderen een rib uit uw lijf vragen voor kennis van het recht en hiervoor zelfs maandlonen (en meer) vragen, reiken we graag de hand om kennis te delen aan een "Spotify-prijsje". Omdat recht onze passie is.

Elfri ecce


Werkaanbieding:

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team nog een onderlegd advocaat in het ondernemingsrecht met minstens 3 jaar ervaring.  
Wij zoeken ter uitbreiding van ons team nog een paralegal of secretariaatsmedewerker met ervaring in de advocatenpraktijk.

solliciteren met CV via elfri@elfri.be

Meest bekeken

BVBA Advocatenkantoor Elfri De Neve

Stationsstraat 29

9700 Oudenaarde

voor afspraak 055/31.86.47

Fax: 055/31.14.03

Log In or Registreer

X

Elfri.be meldt het volgende

U heeft geen toegang tot knippen, plakken, opslaan, printen, downloaden, raadpleging archief, sociaal netwerk, vacaturedienst slechts gedeeltelijke toegang tot deze pagina. Om hiervan gebruik te maken van deze functies en diensten dient u u een pro-abonnement te nemen. klik hier voor de verschillende formules

U heeft geen toegang tot knippen, plakken, opslaan, printen, downloaden, raadpleging archief, sociaal netwerk, vacaturedienstslechts gedeeltelijke toegang tot deze pagina. Om hiervan gebruik te maken van deze functies en diensten dient u een pro-abonnement te nemen.