Abonnementscategorieën

Het tijdelijke aanbod om één dag te ontdekken wat de site te bieden heeft is verlopen.
We raden aan om over te schakelen naar een maandelijks abonnement.
Je hebt reeds een maandelijks premium abonnement vanaf 13,31 EUR.

Raadpleeg onze gebruiksvoorwaarden

Raadpleeg onze Algemene voorwaarden, disclaimer en Auteursrechtenverklaring


Elk abonnement loopt automatisch af.
U dient dus op het einde van het abonnement niet op te zeggen. U kiest voor een abonnement van een dag, een maand of een jaar.

Indien gewenst kan je wel kiezen voor automatische betalingen via paypal op het einde van de vervaldag. Op die manier kan je je verzekeren van een doorlopende dienstverlening zonder onderbreking en zonder voortdurend uw abonnement te hernieuwen. Je beslist zelf wanneer je deze automatische betalingen via paypal stopzet. Het is niet nodig om ons op voorhand te verwittigen van de stopzetting.
Deze methode is beschikbaar voor maandelijkse en jaarlijkse abonnementen.

Recent

In de kijker

Actueel

Elfri.be bestaat als site sinds 2003. Sinds 15 augustus 2018  werkt de site in haar nieuwste editie met Arc3c als uitgever. Nieuw is de https omgeving, het dynamisch karakter, web 3 .0 technologie, betere zoekmogelijkheden en een 40 tal nieuwe functies. De site wordt inhoudelijk voortdurend, lees dagelijks,  aangepast en aangevuld met de recentste wetswijzigingen, nieuwe rechtspraak en nieuwe rechtsleer. Bijna alle rechtspraak die in België aandacht krijgt is terug te vinden op de elfri.be. Anders dan andere dure websites, hebben we een technologie uitgewerkt waarbij de gezochte informatie onmiddellijk wordt verschaft door een gewone vraagstelling in gewoon Nederlands, het weze op de site zelf, het weze gewoon in Google. Wij spreken uw taal en werken niet met onbegrijpelijke of onlogische boomstructuren die verwijzen naar documenten die ofwel niet relevant, ofwel niet kunnen gelezen worden. Om volledige informatie met bronnen, rechtsleer, rechtspraak en wetgeving, kan u een vrij goedkoop abonnement nemen (reeds mogelijk vanaf 1 maand)
Elfri ecceMeest bekeken

Log In or Registreer

X

Elfri.be meldt het volgende

U heeft geen toegang tot knippen, plakken, opslaan, printen, downloaden, raadpleging archief, sociaal netwerk, vacaturedienst slechts gedeeltelijke toegang tot deze pagina. Om hiervan gebruik te maken van deze functies en diensten dient u u een pro-abonnement te nemen. klik hier voor de verschillende formules

U heeft geen toegang tot knippen, plakken, opslaan, printen, downloaden, raadpleging archief, sociaal netwerk, vacaturedienstslechts gedeeltelijke toegang tot deze pagina. Om hiervan gebruik te maken van deze functies en diensten dient u een pro-abonnement te nemen.