-A +A

Werkaanbieding

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Nieuwe vacatures 2018

Free-Lance advocaten

Arbeidsrecht
Economisch en ondernemingsrecht
Administratief recht

 

 

Bedrijfsgegevens

Wij zijn een advocatenkantoor met een gevestigde reputatie en ruime bekendheid, bestaande uit een jong en dynamisch team met specialisaties in verschillende rechtsmateries. Ons kantoor is gelegen in het centrum van Oudenaarde en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor een eerste kennismaking met ons kantoor kan u altijd terecht op onze website www.elfri.be .

Onze troeven:

- Aangename motiverende werksfeer
- Interessante verloning
- Werkzekerheid
- Aangename lokalen
- Uitgebreide bibliotheek
- Topinformatica
- Boeiend cliënteel
- Kwaliteitsvolle stipte service
- Gereputeerd en gerespecteerd kantoor met ruime bekendheid

 

Wij zoeken

• Freelance advocaten met minstens 5 jaar ervaring die vanuit hun thuisbasis kwaliteitsvol juridisch werk leveren met kennis van ondernemingsrecht en algemeen burgerlijk recht aan wie wij kunnen bieden: een gegarandeerd urenpakket en werkstroom uitbreidbaar in functie van eventuele bijkomende grondige kennis van bepaalde rechtstakken tegen interessante financiële voorwaarden

Contactgegevens

U kan ons bereiken per brief op volgend adres: Stationsstraat 29 te 9700 Oudenaarde. U kan tevens een email sturen naar elfri@elfri.be  
 

Gerelateerd
5
Average: 5 (1 vote)
Aangemaakt op: do, 02/07/2009 - 22:05
Laatst aangepast op: ma, 01/01/2018 - 17:41

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.