-A +A

Verhoog tot verdrievoudig uw verkoop van uw uitgaven en online produkten

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

U kan de verkoop van de door u uitgegeven werken spectaculair verhogen door promotie van uw uitgaven of online produkten boek op onze site www.elfri.be

Wij bieden:

- de opname van uw boeken in onze rechtsleerbibliotheek met bestellink (gratis gedurende 24 maand).
- het publiceren of linken van uw promotionele pagina van uw boeken met korte inhoud, inhoudstafel, overzicht van de overige uitgaven van deze auteur of verwante uitgaven die u aanbiedt, auteursbespreking (150 euro per pagina per jaar, eventuele aanpasingskosten 50 euro per aanpassing)
- het opnemen van uw volledige catalogus in onze rechtsleercatalogus (gratis)
- het leggen van links op onze diverse pagina's waarbij wij verwijzen war mogelijk naar uw boeken of onlineprodukten met bestellink. Deze rechtsleer bibliotheek zal de diverse uitgeverijen beslaan en aldus de meest omvattende en wellicht de meest geconsulteerde databank worden van alle verkoopbare produkten en diensten.
- het opnemen van uw boeken en onlineproducten in onze termenlijst zodat er automatisch naar uw boek op honderden pagina's links worden gelegd (betalend, 250 euro per jaar: resulteert in nog meer links).

Voor meer info:

schrijf of mail naar elfri@elfri.be
Advocatenkantoor Elfri De Neve
Stationstraat 29   9700 Oudenaarde

 

- de promotie van uw uitgaven op de grootste open juridische site van België met 250.000 hits per week

Wij vragen:

- voor de bestaande catalogus een inleesbaar bestand (bv. Excel) te bespreken met onze ICIT partners.
- deze imput gebeurt compleet gratis, ook wanneer u van andere diensten geen gebruik maakt. Uw gegevens worden gedurende 24 maanden online gehouden evenals voor de overige diensten.
- voor de nieuwe uitgaven die u bijzonder in het voetlicht wenst te plaatsen:
    - een korte promotionele voorstelling van het boek
    - de inhoudstafel
    - een eigen beschrijving van de auteur
    - zo mogelijk de overige werken van de auteur
    - een presentexemplaar van het boek dan wel een elektronische versie van het boek
    - indien u wenst dat er gegarandeerd meer dan 20 links op onze webite worden gelegd naar dit boek,
eennmalige vergoeding van 150 euro per uitgave, Bij minder dan 20 links of indien wij op eigen initiatief zonder uw akkoord tot betaling meer links leggen dient u ons niets te betalen.

Online producten:

- wij kunnen links leggen naar de betalende gedeeltes van uw site warop uw gevruikers die reeds aan u betaalden ook via ons platform deze links kunnen lezen en met mogelijkheid (mits aanlevering van de juiste links) dat de gebruikers die nog niet aan u betaalden zich ofwel rechtstreeks bij u kunnen abonneren of de producten online bij u kunnen bestellen per pagina of per bijdrage.
- voor de promotie van online producten vragen wij als tegenprestatie de gratis online versie van uw product. Dit kan de basisversie zijn maar wanneer er ook dipeper gelinkt wordt naar online boeken of tijdschiften en u ook deze (verkoopmogelijkheden op onze site wenst te promoten vragen wij ook de gratis toegang tot deze modules.
 

Aanvullend kan u rechten op onze site bekomen om uw links uit te breiden waarbij deze links pas gepubliceerd worden na onze goedkeuring. Voorwaarden te bespreken. Let wel dit biedt bijzondere mogelijkheden tot verdere promotie van de verkoop.

U kan ook aanvullend gebruik maken van de mogelijkheid om op onze site publiciteit te maken voor uw produkten of uitgeverij en dit vanaf 500 euro per jaar per advertentie op elke pagina van onze site.

Deze voorwarden blijven 24 maanden geldig.
vanaf 10/11/2009. Wie intekent voor 10/11/2011 heeft de zekerheid dat deze voorwaarden voor de betrokkene 24 maand geldig blijven.

 

0
Aangemaakt op: ma, 09/11/2009 - 02:33
Laatst aangepast op: vr, 15/01/2010 - 18:58

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.