-A +A

Uitgevers en auteurs van Juridische werken verkoop uw boeken via onze site

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Tussen 1 januari 2010 en 4 oktober 2010 telde onze site meer dan 1 miljoen unieke bezoekers en 2,8 miljoen hits (Google rapports kunnen op aanvraag worden toegezonden).In 2011 is dit cijfer verder sterk aangegroeid.  Deze 1 miljoen bezoekers zij uw potentiele kopers.

Doe op onze grootste meest gelezen juridische site van België beroep om tegen een spotprijs uw juridisch werk te promoten:

Onze site vermeldt niet alleen wetgeving, rechtsleer, rechtspraak, juridische actualiteit, maar ook opleidingen, vacatures en publicaties.

Voor elke publicatie wordt door ons vermeld:

• Auteur, uitgever, bestellink, ISBN Nummer, bespreking van de uitgever, inhoudstafel
• Maar ook bestellink naar de uitgever
• En vooral link naar onze gerelateerde pagina's over het onderwerp op de grootste juridische site van België, waardoor iedereen die interesse heeft  in het onderwerp van uw werk en op het internet naar informatie over dit onderwerp op zoek is, de gelegenhied krijgt uw boek te bestellen.

Heel wat auteurs en uitgeverijen hebben aldus in de voorbij maanden het belang van onze site kunnen vaststellen. Niet alleen door de verkoop van meerdere exemplaren per dag via onze site, maar zelfs door de vaststelling dat de verkoop van hun werken voor het grootste deel via onze site verliep.

Wij maken aan alle uitgeverijen en auteurs het volgende voorstel over:

• U maakt ons een presentexemplaar over van het juridisch werk dat u wenst te promoten over (Beschrijving, foto van de kaft, inhoudstafel en bespreking van het werk in word of html, ISBN nummer, naam uitgeverij en auteur(s), jaartal,  bestellink naar uw site eventueel voorbeeldpagina en andere info).

• Wij zorgen voor een unieke gedetallieerde pagina van dit werk op onze site en linken deze aan minstens tien relevante meest bezochte pagina's.

• U betaalt ons hiervoor éénmalig 100 euro (dus niet per jaar, maar zolang onze site bestaat met een mininimum van 5 jaar). Indien er een nieuwe uitgave komt, maakt u ons een nieuwe gegevensfiche over, een nieuw presentexmplaar en een updatevergoeding van 50 euro.

Aanvullende promotie voor uw werk en online databanken die u wenst te promoten op onze site op aanvraag via elfri@elfri.be

Inmiddels hebben reeds verschillende uitgeverijen en auteurs hierop ingetekend.

Deze voorstellen staan open tot 01/12/2012. Wie tegen deze datum inschrijft voor deze voorwaarden behoudt deze voordelen en tarieven gedurende minstens 36 maanden. Gelet op de uitbreiding van de site zullen onze tarieven in de loop van 2013 wellicht verhogen, weliswaar niet voor wie vooraf inschreef op deze voorwaarden.

Meer info: elfri@elfri.be of 055/31.86.47

Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: za, 16/10/2010 - 21:11
Laatst aangepast op: zo, 01/04/2012 - 15:49

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.