-A +A

toepassingen voor detective

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Er is een tijd geweest en waarbij de relatie tussen de advocatuur en de detectives in zeer hoge mate bemoeilijkt werkt. Meer zelfs verhinderd werd en waarbij zelfs samenwerkingen werden in vraag gesteld..

De nieuwe wetgeving inzake de detectives, heeft gezorgd voor de kwaliteitsvolle dienstverlening en anderzijds voor een groter respect voor de vaststellingen van detectives door de rechtbank. Meer en meer wordt rekening gehouden door de rechtbank met de vaststellingen van een detective in arbeidszaken en familiezaken. Meer zelfs de tussenkomst en de goede diensten van een detective kunnen het verschil maken tussen winst en verlies in een procedure.


Precies daarom willen wij op deze site de gelegenheid geven aan een aantal detectives om zich voor te stellen aan het grote publiek van advocaten en de rechtsonderhorigen, en site met 240.000 hits per week.

Indien u interesse heeft om uw diensten voor te stellen, aarzel dan niet een e-mail te sturen naar elfri@elfri.be waarnaar we u de voorwaarden tot opname op onze site vermelden met de diverse mogelijkheden en varianten hiertoe, gaande van een loutere vermelding, al dan niet met toevoeging van uw link naar uw website, tot een redactionele toelichting en tot de opname van een volledige pagina

Gerelateerd
0
Aangemaakt op: wo, 15/07/2009 - 15:13
Laatst aangepast op: vr, 22/01/2010 - 18:48

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.