-A +A

Valsheid in geschrifte

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Publicatie
Auteur: 
Delrue Geert
Uitgever: 
Maklu
Jaargang: 
2007
ISBN nummer: 
9789046600405
Samenvatting

Bespreking van dit werk door de uitgever:

Onderzoekers worden meer en meer geconfronteerd met de misdrijven valsheid in geschriften en gebruik naar aanleiding van strafonderzoeken. Het is dan belangrijk te weten hoe een onderzoek naar valsheden verloopt, om reeds in een vroeg stadium bepaalde aanwijzingen van onregelmatigheden te kunnen opsporen.

Dit boek geeft een houwvast voor justitiële en politionele partners in de bestrijding financieeleconomische misdrijven, meer in het bijzonder bij de behandeling van onderzoeken i.v.m. valsheid in geschriften en gebruik van valse stukken.

Dit boek biedt een praktische leidraad bij het uitvoeren van een onderzoek naar valsheid in geschriften en gebruik. Het stelt stapsgewijze voor, welke onderzoekshandelingen meestal moeten worden uitgevoerd. Daarnaast worden talrijke voorbeelden van brieven en processen-verbaal voorgesteld.

Over de auteur(s):
Geert Delrue is als Gerechtelijk Commissaris werkzaam bij de Federale Gerechtelijke Politie te Kortrijk.

 

Gerelateerd
Bibliotheek
In bibliotheek?: 
Dit item is beschikbaar in de bibliotheek van advocatenkantoor Elfri De Neve
Aangemaakt op: ma, 22/11/2010 - 21:40
Laatst aangepast op: ma, 22/11/2010 - 21:40

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.