-A +A

Handboek Sociaal Recht

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Publicatie
Auteur: 
Coppens M
Uitgever: 
Story Publishers
Jaargang: 
2012
ISBN nummer: 
9789087640941
Samenvatting

Deze nieuwe editie van het Handboek Sociaal Recht is een onmisbaar actueel naslagwerk voor werkgever, werknemer, advocaat, magistraat en uiteraard ook studenten. Nieuwigheden zoals o.m. de ontslagregels voor bedienden, de bedrijfswagens,... komen naast tal van andere wijzigingen uitvoerig aan bod.

Link naar dit boek "Handboek Sociaal Recht bij uitgeverij Story

 

Beschrijving van dit werk door de uitgever

Het boek bundelt twintig jaar ervaring van een praktijkjurist. De auteur is HRM Directeur bij de liberale vakbond, voorheen was hij diensthoofd van de juridische dienst. Hij weet dus perfect waar de problemen zich voordoen bij het toepassen van de sociale wetgeving en hoe daaraan kan worden verholpen. Het sociaal recht heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen.

Niet alleen de wetgever maar ook de arbeidshoven en arbeidsrechtbanken hebben met hun rechtspraak het sociaal recht grondig veranderd. Wie heeft nog een klare kijk in de rechten en plichten van werkgevers en werknemers?

Door talrijke voorbeelden te gebruiken, verschaft de auteur de lezer een bevattelijke inzicht in de sociale wetgeving. Kortom ook deze nieuwe editie van het Handboek Sociaal Recht is een onmisbaar actueel naslagwerk voor werkgever, werknemer, advocaat, magistraat en uiteraard ook studenten. Nieuwigheden zoals o.m. de ontslagregels voor bedienden, de bedrijfswagens,… komen naast tal van andere wijzigingen uitvoerig aan bod.

Bij het opstellen van de editie 2012 van het Handboek Sociaal Recht werd rekening gehouden met het wettelijk kader en het cijfermateriaal zoals van toepassing op 15 februari 2012.

Gerelateerd
Bibliotheek
In bibliotheek?: 
Dit item is beschikbaar in de bibliotheek van advocatenkantoor Elfri De Neve
Aangemaakt op: vr, 08/06/2012 - 23:46
Laatst aangepast op: vr, 08/06/2012 - 23:46

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.