-A +A

Bibliotheek Burgerlijk Recht en Procesrecht Larcier

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Publicatie
Auteur: 
Verbeke Alain
Uitgever: 
Larcier
Samenvatting
Inhoudstafel tekst: 

Bespreking van deze reeks door de uitgever:

Onder de hoofdredactie van:
Alain Laurent Verbeke
Onder de redactie van:
Hélène Casman, Yves-Henri Leleu, Vincent Sagaert, Frederik Swennen, Bernard Tilleman, Thierry Vansweevelt, Gerd Verschelden
De Bibliotheek Burgerlijk Recht en Procesrecht Larcier biedt de praktijkjurist een thematisch opgebouwde verzameling monografieën met betrekking tot alle aspecten van het burgerlijk recht, wetenschappelijk onderbouwd, maar met praktische invalshoek.

In deze Bibliotheek verschijnen monografieën over alle mogelijke aspecten van het burgerlijk recht, onder meer personenrecht, familierecht, familiaal vermogensrecht, verbintenissen- en contractenrecht, zakenrecht, aansprakelijkheidsrecht, zekerheidsrecht en algemeen vermogensrecht. Niet alleen het materiële recht kan hierbij aan bod komen, maar ook de internationaal privaatrechtelijke, procesrechtelijke of Europeesrechtelijke dimensies.

De hoofdredactie staat garant voor de uitbouw tot een evenwichtige Bibliotheek over een rijke variatie aan facetten van het burgerlijk recht. Hiervoor doen zij beroep op een schare eminente auteurs die allen specialist zijn in hun vakgebied en doorgaans kunnen bogen op een bijzondere praktijkervaring.
 

Gerelateerd
Bibliotheek
In bibliotheek?: 
Dit item is beschikbaar in de bibliotheek van advocatenkantoor Elfri De Neve
Aangemaakt op: vr, 06/08/2010 - 05:04
Laatst aangepast op: vr, 06/08/2010 - 05:04

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.