-A +A

Potpourri I onder de knie in 60 minuten (Word-formaat)

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
30.00€
Bestelcode: 
W381

De wet van 19 oktober 2015 houdende wijzigingen van het burgerlijk procesrecht en houdende diverse bepalingen inzake justitie, BS 22 oktober 2015, of de zogeheten potpourriwet heeft de burgerlijke procedure en dus het gerechtelijk recht dooreen geschud, waardoor de alerte rechtspracticus een hele studie dient te maken om blunders in de procedure te vermijden. De wet is reeds van kracht sinds 1 november 2015 en de meeste advocaten en juristen en niet in het minst de studenten hebben nog niet de tijd gehad om de wet in te studeren.

De wet lezen is vrij omslachtig en leest ook niet vlot door de vele nietszeggende verwijzingen. In deze white paper van 121 pagina's hebben we elk gewijzigd artikel in de gewijzigde vorm weergegeven, met een korte bespreking en uitleg.

De overzichtelijke structuur laat inderdaad de verwerving van de nodige nieuwe kennis toe in 1 uur.

Doordat het document in wordformaat wordt aangeleverd, kan u gemakkelijk het werk aanvullen met eigen nota's.

Gerelateerd
Aangemaakt op: ma, 18/01/2016 - 19:46
Laatst aangepast op: ma, 18/01/2016 - 20:28

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.