-A +A

Model schriftelijke getuigenverklaring

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
81.00€
Bestelcode: 
W367

Mensen die in procedures betrokken zijn vragen vaak aan personen om getuige te zijn. Anderen voelen zich terecht geroepen om de waarheid op papier te zetten ten behoeve van een partij. Sinds kort kunnen getuigenverklaringen niet alleen voor de rechtbank maar eenvoudiger thuis schriftelijk worden opgesteld.

De wet heeft hieraaan evenwel voorwaarden gesteld en vermelld aan welke voorwaarden een dergelijke schriftelijke getuigenverklaring dient te voldoen.

Om het partijen en getuigen gemakkelijker te maken hebben wij een model opgesteld dat louter kan ingevuld worden en in alle soorten procedures kan gebruikt worden.

Door loutere invulling ontstaat de getuigenverklaring vanzelf en is de geloofwaardiheid en de betrouwbaarhi-eid, ja zelfs de regelmatigheid voor de rechtbank zekerder met kans op beter resultaat en gevolg aan de getuigenverklaring.

Dit model helpt u hierbij.

Gerelateerd
Aangemaakt op: wo, 31/07/2013 - 00:42
Laatst aangepast op: vr, 17/02/2017 - 12:46

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.