-A +A

Model overeenkomst referentieadres

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
91.00€
Bestelcode: 
W390

Middels dit model kan u zelf de overeenkomst afsluiten noodzakelijk tot het bekomen van een referentieadres.

Wie geen vast verblijf heeft kan hiervan gebuik maken om aldus een adiministratief domicilie te hebben.

Koninklijk besluit van 9 maart 2017 met betrekking tot domiciliefraude
Herziening van de regeling met betrekking tot het referentieadres
Een referentieadres is ingevolge dit KB van 2017 slechts nog mogelijk voor maximum een jaar. Dit met uitzondering van personen met buitenlandse missie op verzoek van de Belgische staat en personeelsleden van federale politie evenals Belgische militairen voor de ganse duur van hun opdracht. Let wel, naast het stelsel van het referentieadres bestaat dus sinds het koninklijk besluit van 9 maart 2017 het stelsel van tijdelijke afwezigheid. Men kan echter geen referentieadres hebben en tevens het statuut hebben van tijdelijke afwezigen. Het is het ene of het andere.
Gerelateerd
Aangemaakt op: wo, 28/12/2016 - 14:25
Laatst aangepast op: zo, 25/06/2017 - 19:57

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.