-A +A

Model onderhandse lening loonoverdracht en overdracht van schuldvorderingen

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
82.00€
Bestelcode: 
W203

De loonoverdracht en de overdracht van schuldvordering, is een bijzonder nuttig document dat aanvullend kan ondertekend worden bij een ander contract, waardoor de schuldeiser bijkomend beschermd wordt en deze zonder tussenkomst van de rechtbank, bij eventuele niet-betaling de verschuldigde sommen kan halen bij werkgever van de schuldenaar (voor het gedeelte dat voor beslag vatbaar is) maar ook bij de belastingen (op teruggaves), bij huurders, kortom bij elke schuldenaar van de schuldenaar.

Dit alles zonder dat de tussenkomst van de rechter nodig is.

Weliswaar dient bij de uitvoering van de loonoverdracht een bepaald aantal brieven geschreven worden, hetgeen evenwel niet vergelijkbaar is met een procedure en kan de schuldenaar verzet aantekenen bij de vrederechter, hetgeen zelden gebeurt.

Loonoverdrachten worden vaak gebruikt bij leningen, maar ook bij huurcontracten en andere overeenkomsten en dit zowel met particulieren als bedrijven.

Gerelateerd
Aangemaakt op: di, 13/09/2011 - 15:29
Laatst aangepast op: wo, 20/06/2018 - 13:44

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.