-A +A

Model loonoverdracht en overdracht van schuldvorderingen

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
82.00€
Bestelcode: 
W319

Een loonoverdracht biedt een bijkomende waarborg aan een schuldeiser die via een vereenvoudigde procedure middels 2 aangetekende brieven, aanspraak kan maken op het loon van de schuldenaar voor het gedeelte dat beslagbaar is.

De overdracht kan bovendien slaan op alle andere mogelijke tegoeden van de schuldenaar zoals:

Deze overdracht kan ook slaan op vervangingsinkomsten en alle andere vergoedingen en vorderingen, met inbegrip van belastingsteruggaven, erfenissen, legaten, vorderingen op derden zoals huurgelden en verzekeringsmaatschappijen en tegoeden op bankrekeningen, zoals overigens in dit model voorzien.

Deze veel te slecht gekende techniek, die bijna uitsluitend door banken gebruikt wordt, kan ook gebruikt worden door vennootschappen, burgers, kortom in praktisch elke rechtsverhouding waarbij geen onmiddellijke integrale betaling volgt: zoals leningsovereenkomsten, huurovereenkomsten, afbetalingsregelingen, commerciële contracten...

Het model verschaft u de noodzakelijk door de schuldenaar te ondertekenen overdracht om van deze waarborg ter goede uitvoering van de verbintenis gebruik te kunnen maken.

Gerelateerd
Aangemaakt op: zo, 01/01/2012 - 16:17
Laatst aangepast op: wo, 20/06/2018 - 13:43

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.