-A +A

Eenzijdig verzoekschrift tot het bekomen van de echtscheiding wegens onherstelbare ontwrichting (art.1254 Ger. w.)

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
Prijs (in euro): 
80.00€
Bestelcode: 
W15

Dit model kan zowel door advocaten als rechtsreeks door particulieren gebruikt worden die hun echtscheding in eigen handen willen nemen.

De eis wordt via dit model ingeleid door een eenzijdig verzoekschrift dat ter griffie wordt neergelegd en waarbij verschillende opties werden voorzien. Het model voorziet terzelfdertijd de mogelijkheid om reeds voorlopige maatregelen te vorderen.

Het model werd opgesteld conform de vereisten van de nieuwe echtschedingswet en vermeldt alle nodige bijlage die dienen gevoegd te worden en respecteert ook de nieuwe potpourri wetgeving inzake de eenzijdige verzoekschriften

Gerelateerd
Aangemaakt op: di, 03/01/2012 - 22:18
Laatst aangepast op: di, 21/06/2016 - 19:04

Een model bestellen

Wenst u een modeldocument te ontvangen stuur dan een e-mail naar elfri@elfri.be met vermelding van de bestelcode of de omschrijving van het document. U stort dan het aangegeven bedrag op rekening 001-3128095-18 met referte 1259 + aanduiding van het gewenste document nadat u ons het betalingsbewijs per fax (055/311403) of e-mail heeft overgemaakt, ontvangt u het model per kerende

U kan ook betalen via PayPal en hierna onmiddelijk het model ontvangen.

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.