-A +A

meer informatie via e-mail

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

 

Meer info via e-mail

Mogen wij u vragen er rekening mee te houden dat wij onmogelijk alle e-mails kunnen beantwoorden. Onze site is inmiddels de grootste open juridische site van België waarop wij kosteloos informatie ter beschikking stellen aan de burgers en waarbij de informatie dagelijks wordt geactualiseerd. Onze bedoeling is om het recht toegankelijker te maken voor de burger zonder dat steeds een advocaat dient ingeschakeld.
Wij hebben per week 250.000 hits (cijfers 2009) op deze site en dagelijks zeer talrijke e-mails die het ons soms onmogelijk maken om op elke e-mail te antwoorden.

In de mate van het mogelijke blijven wij korte antwoorden en eerste richtinggevende adviezen verschaffen wanneer u mailt  naar elfri@elfri.be.

Wij verbinden er ons evenwel toe om aan eenieder die een bedrag van 8 euro stort op onze rekening  BE85 0000 1729 5706 (BIC BPOT BE B1) bpost bankeen kort antwoord of eerste richtinggevend advies te verschaffen. Maak ons dan samen met uw bericht het bewijs van betaling over. Via een eerste mail trachten wij een kort en krachtig eerste lijnsadvies te geven op een vrijblijvende wijze.

Gelet op het grote succes van onze website zal u begrijpen dat wij telefonisch geen inlichtingen kunnen verschaffen. Dit neemt niet weg dat wij bereid zijn u op kantoor te ontvangen na telefonische afspraak (055/31.86.47) en de nodige tijd vrij te maken voor een uitgebreid gesprek, advies en voorstel tot aanpak. Hiervoor vragen wij 150 € (175 euro voor dringende afspraken of afspraken na 17 uur 30) met raming van gebeurlijke verdere kosten, doch waarbij in heel wat gevallen uw probleem reeds kan opgelost zijn door dit contact op ons kantoor. Om een dergelijke afspraak vast te leggen kan u ons wel opbellen op het telefoonnummer 055/318647. Let wel op deze telefoonlijn kunnen wij afspraken vastleggen doch geen advies verschaffen..

Ons afspraaktelefoonummer staat dus enkel open voor het maken van afspraken.
Gezien wij reeds heel wat info op het web ter beschikking stellen zal u mits enig zoekwerk reeds heel wat vragen beantwoord krijgen. Wij willen betrachten deze site open en gratis te houden voor iedereen. Dit is enkel mogelijk mits vrijwillige bijdragen van die personen die zich geholpen voelen door onze site. Wij danken hen voor hun vrijwillige bijdragen van 5 € die ons helpen deze site dagelijks verder uit te bouwen door storting op rekening 000-0172957-06..
 
Hou dit vrijblijvend e-mail advies in stand door een vrijwillige storting van 8 €
Wilt u uw dankbaarheid uiten voor deze dienstverlening en hierdoor ook mede ervoor zorgen dat deze dienst kan behouden blijven, dan kan u opnieuw geheel vrijblijvend 8 € storten op rekening BE85 0000 1729 5706 (BIC BPOT BE B1 bpost België)
 met vermelding "donatie website elfri.be". Deze som is een fractie van een consultatiekost en staat er aldus mee voor in dat u ook nog in de toekomst op de grootste open juridische site van België beroep kan doen.
 
Raadpleeg ook onze modellen:

Door onze modellen willen wij het recht voor elke burger toegankelijk maken zelfs zonder tussenkomst van een advocaat, waardoor  de burger rechtstreeks zijn rechten kan afdwingen of verweer kan voeren.
Wij willen onze goede diensten ter beschikking stellen waar nodig, doch anderzijds de burger helpen zelf voor zijn rechten op te komen waar hij kan, zelfs onder tussenkomst van een advocaat. Maar weet dat we voor u klaar staan wanneer u onze tussenkomst behoeft.

Meer info op het web

meer zoekmogelijkheden op deze site kan u vinden op deze link

Gezien Google slechts periodiek indexeert is het mogelijk dat u bepaalde informatie niet via de zoekfunctie terugvindt. Wij adviseren u alsdan te zoeken  via onze overzichtspagina.
Zoekt u een woord of een term op een bepaalde pagina dan kan u de zoekfunctie van uw browser selecteren via Ctrl-F.
Voor nog verdere opzoekingen klik hier

Meer info via consultatie op afspraak (150 € tijdens kantooruren en 175 euro na 17 uur 3)

Advocatenkantoor
Elfri De Neve
Stationsstraat 29
9700 Oudenaarde
België

Voor afspraak
055/31.86.47
Fax 055/31.86.47
elfri@elfri.be
 
 
 

 

Indien u zelf beschikt over teksten die u graag op deze site wenst te publiceren kan u deze ons doormailen.
Heeft u interesse voor publiciteit op deze site, dan kan u ons contacteren.

 

 

 

 

0
Aangemaakt op: wo, 30/12/2009 - 23:48
Laatst aangepast op: zo, 12/01/2014 - 03:10

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.