-A +A

Werkaanbieding rechtspracticus

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Wij werven aan wegens uitbreiding van ons kantoor

 

Bediende rechtsprakticus

 

Profiel:
Minstens 3 jaar ervaring in een advocatenkantoor, notariaat of gerechtsdeurwaarderspraktijk of kortere ervaring mits opleiding rechtspraktijk.

U heeft naast een juridische en administratief inzicht zin voor organisatie, coördinatie van het werk van andere advocaten, stiptheid. Uw werk is gestructureerd, uw opdrachten worden stipt uitgevoerd en dossiers worden door u met de nodige netheid en overzichtelijkheid behandeld. Uw werk bestaat uit de administratieve opvolging van dossiers waarbij u instaat met door u te onderhouden contacten binnen ons netwerk van pleiters, agendabeheer, prestatiebeheer, dossierbeheer. U verzorgt telefonische contacten met onze cliënten en kan bijstaan in de inmput van boekhodkundige gegevens, betalingen en betalingsopvolging.

U beschikt over uitstekende referenties en kan aldus aanbevelingen voorleggen, een onbesproken reputatie.
U heeft uitstraling en kan een oprecht vertrouwen wekken ten aanzien het cliënteel met wij u rechtstreeks contact zal hebben.

U wil bijdragen tot de kwaliteitsvolle uitstraling van ons kantoor en bereid u permanent bij te scholen. U kan werken in teamverband.

Financiële voorwaarden
Hoge verloning , principieel een hogere verloning die u thans bekomt mits voorlegging van de stukken ter staving, één en ander na bespreking.

Selectie:

Toezending van een sollicitatiedossier per postzending naar
BVBA Advocatenkantoor Elfri De Neve
Sectie HRM
Stationsstraat 29
9700 Oudenaarde
U voegt toe een sollicitatiebrief met motivatie en foto en uitvoerig CV en aanbevelingen met recht uw referenties op te bellen of te contacteren (behoudens deze waar u momenteel tewerkgesteld bent of deze die u uitdrukkelijk verzoekt niet te contacteren met motivatie), dan wel het verzoek uw sollicitatie met discretie te behandelen, discretie die gerespecteerd zal worden.
Een kopie van een aantal van door u opgestelde adviezen of tussenkomsten
e-mailadres en telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.

 

Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: zo, 23/10/2011 - 18:15
Laatst aangepast op: zo, 23/10/2011 - 18:15

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.