-A +A

Second opinion Vermogensplanning gratis bij Nagelmackers

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Private banking is een bankdienst voor grote en middelgrote vermogens waarbij een strategie van verpogensplanning wordt uiteengezet. Men kan niet voorzichtig genoeg zijn met dit soort planningen en een tweede advies van een advocaat of een gratis tweede advies van een bank kan zeer zeker zinvol zijn.

Inzake graties tweede advies (second opinion, vonden wij eken de bank Nagelmackers, bank gespecialiseerd in Private banking

Een tweede mening vragen over uw vermogen, kan zeer zinvol zijn als cliënt private banking. Nagelmackers Private Banking biedt daarop een uniek antwoord met Second Opinion. U kunt gratis, onpartijdig en vrijblijvend uw persoonlijke private banking-portefeuille van minimaal 250.000 euro bij een andere bank dan Nagelmackers laten analyseren door hun specialisten.
De grondige analyse is vrijblijvend en gebaseerd op objectieve criteria. De specialisten van Nagelmackers nemen uw portefeuille onder de loep over een relevante periode. Ze analyseren de samenstelling evenals de onderliggende kostenstructuur en toetsen de verschillende beleggingsfondsen af aan een referentie-index. Ze gaan tevens na hoe uw portefeuille in zijn geheel beheerd wordt (strategie, doelstellingen …).

Wilt u graag een tweede mening over uw private banking-portefeuille? Surf naar https://www.nagelmackers.be/nl/second-opinion. Zodra u uw meest actuele beheerrapport overmaakt, ontvangt u binnen één maand een gratis en vrijblijvende analyse van uw portefeuille.  

Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: di, 18/10/2016 - 15:53
Laatst aangepast op: di, 18/10/2016 - 15:53

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.