-A +A

Complexe procedures

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Sommige procedures hebben een zeer ingewikkeld karakter. Vaak bestaat de vrees dat de rechter het probleem nooit ten volle zal begrijpen. Vaak bestaat de complexiteit erin dat perijen op één of ander manier gedwongen zijn om verder samen te werken.

Maar de complexiteit kan ook bestaan uit de veelheid aan feiten vaak vermengd met emoties en gelardeerd met allerhande rechtsmiddelen die onderling tegenstrijdig lijken.

Kortom procedures die veel tijd en inspanning vergen die we kunnen en willen investeren.

Eén van de benaderingen is de raadpleging van een zeer groot kantoor waar een team van medewrkers zich buigt over het vraagtstuk.

In de praktijk betkent dit vaak vele verslagen van goedkope stagiairs die worden samengesprokkeld tot een onsamenhangend geheel, met finaal advies en voorstel tot aanpak dat het kan vriezen en kan dooien, waarvoor hoge honoraria en de meest onzekere aanpak wordt gebonden.

Ons kantoor heeft hiertoe een team van eer ervaren specialisten samengesteld die zich op zeer korte termijn kunnen inwerken in de meest complexe dossiers en als eerste vraag, de vraag naar de doelstelling van de cliënt stellen.

Dit kan zijn:

• kost wat kost het probleem oplossen op korte terijn in een volledige dagdnig.
• tot het uiterste gaan om de rechten van de cliënt te vrijwaren en of realiseren.

Aarzel niet op ons en ons specialistenteam beroep te doen die thuis zijn in alle materies van het recht

Een doorsneeconsultatie duurt een uur. Maar soms is er meer en veel meer tijd nodig. Ook die tijd kunnen we voor u vrijmaken samen met onze specialisten.

Soms is een cliënt bijna te laat is er nauwelijks nog tijd.Wij beschikken over een urgentieteam dat in extreem dringende situatioes kan optreden in heel België en vaal soms op andere plaatsen in de wereld.

Heel wat procedures zijn zwaar emotioneel belastend. Wij willen uw zorgen uit uw handen nemen en het confict van uw dagelijks agenda wegnemen zodat u verder kan met uw leven en uw zaak.

 

Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: za, 08/06/2013 - 22:03
Laatst aangepast op: zo, 09/06/2013 - 14:47

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.