-A +A

Advocaat Vreemdelingenrecht

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Een advocaat zoeken die echt onderlegd is in het vreemdelingerecht en die zich eveneens wil en kan inleven in de moeilijke problematiek, van vluchtelingen, vreemdelingen, hun familiale en juridische toestand, hun confrontaties met discriminatie, racisme, vreemdelingenhaat is geen sinecure. 

Een degelijk advocaat vreemdelingenrecht moet ook de tijd nemen om te luisteren, een creatieve juridische geest hebben en een degelijke verstaanbare uitleg kunnen verschaffen over de diverse mogelijkheden, de voorstellen tot aanpak, de legale uitwegen of verweermiddelen, de beroepsprocedures...

Uit een denkdank die 20 jaar geleden plaatsvond rond "mensen in beweging in een veranderende wereld een idee gegroeid van internationale solidariteit en universele menselijkheid hebben wij thans binnen ons kantoor een netwerk van specialisten inzake vreemdelingenrecht opgericht. 

Advocaten die willen en kunnen luisteren, verschillende talen beheersen en willen, kunnen en durven handelen voor zij die het het hardste nodig hebben.

Het vreemdelingenrecht is een recht dat voortdurend wijzigt, eigen regels heefteen specifiek probleem is geen sinecure. Anderzijds dient een advocaat niet alleen een specialist te zijn maar dient hij ook te kunnen beschikken over eigen of gedeelde kennis van andere rechtstakken omdat deze soms mede van belang zijn voor de oplossing van het geschil.  

Hiertoe werd het elfri.be netwerk advocaten vreemdelingenrecht opgericht in samenwerking met een hele reeks specialisten.

elfri.be netwerk vreemdelingenrecht

Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: zo, 30/10/2011 - 13:59
Laatst aangepast op: za, 05/11/2011 - 20:03

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.