-A +A

Advocaat Onteigeningen

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Procedures adviezen en tussenkomsten inzake onteigeningen vergen een doorgdreven kennis en vaardigheden. De procedureregels zijn zeer specifiek en afwijkend van gewone procedures en de kansen op succes, en het bedrag van de vergoeding, dan wel het verweer tegen de onteigening hangen in grote mate af van de onderlegdheid in de materie. Sinds oktober 2011 hebben wij hiertoe een team samengesteld die u in deze moeilijke en vaak ook emotionele materie kan bijstaan als advocaat en waardoor een beste verdediging kan worden opgebouwd.

 

Een advocaat zoeken die echt onderlegd is in een specifiek probleem is geen sinecure. Anderzijds dient een advocaat niet alleen een specialist te zijn maar dient hij ook te kunnen beschikken over eigen of gedeelde kennis van andere rechtstakken omdat deze soms mede van belang zijn voor de oplossing van het geschil.  Elk dossier op ons kantoor wordt daarom in overleg behandeld met de collega's op ons kantoor waardoor kennis gebundeld wordt.

Maar geen enkel advocaat kan kennis hebben van elke tak van het recht, laat staan er een uitstekende specialist in zijn. Toch heeft elke cliënt recht op een totaal-service enerzijds en een advocaat die zijn materie kent als de beste anderzijds.

Hiertoe werd het elfri.be netwerk opgericht in samenwerking met een hele reeks specialisten.

elfri.be netwerk onteigening

 

Gerelateerd
0
Uw beoordeling Geen
Aangemaakt op: zo, 30/10/2011 - 11:40
Laatst aangepast op: zo, 30/10/2011 - 13:45

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.