-A +A

Vreemdelingenrecht en werken in België

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Rechtsleer: 

Tijdschrift voor Vreemdelingenrecht

link naar het tijdschrift

Een overzicht van de reeds gepubliceerde artikels vindt u hier.

Tvreemd logo

 

Nuttige tips: 

 

  • U kan zich abonneren op het tweewekelijkse electronische 'nieuwsbrief vreemdelingenrecht en IPR'. Deze op de praktijk gerichte nieuwsbrief informeert u via korte artikels over belangrijke rechtspraak en wetswijzigingen die een invloed hebben op de rechtspositie van vreemdelingen.
  • De medische nieuwsbrief vreemdelingen informeert u over wijzigingen inzake gezondheid en vreemdelingenrecht
  • Via de 'mailing wetgeving' blijft u op de hoogte van alle recente wetswijzigingen inzake vreemdelingenrecht die gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad en het Europees Publicatieblad.
  • De afdeling rechtspositie verzorgt het redactiesecretariaat van het Tijdschrift voor Vreemdelingenrecht, een juridisch-wetenschappelijk tijdschrift met toonaangevende rechtspraak, rechtsleer en wetgeving betreffende de rechtspositie van vreemdelingen in België.
  • Het Kruispunt Migratie-Integratie is co-auteur van het losbladige werk "Lokale besturen en vreemdelingen". Dit is een praktijkgericht handboek voor alle lokale besturen.
  • Andere publicaties van het Kruispunt Migratie-Integratie (waaronder juridische borchures) kan u via kruispuntmi.be bestellen.

 

Gerelateerd
Aangemaakt op: vr, 04/11/2011 - 21:36
Laatst aangepast op: vr, 04/11/2011 - 21:36

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.