-A +A

Fiscale procedure bijstand advocaat

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Fiscale procedure is er om u als burger te beschermen. Het fiscaal procedurerecht omvat immers de formaliteiten die een fiscale administratie moet respecteren, enerzijds, bij een (on)aangekondigde controle van uw fiscale situatie en, anderzijds, om de belastingen tijdig én correct te inkohieren en in te vorderen

Om succesvol te procederen in fiscale zaken is een doorgedreven kennis van het fiscaal procedurerecht dan ook een must. U dient zich te laten assisteren door een gespecialiseerd fiscaal advocaat, die u tijdens een betwisting met de fiscus van A tot Z kan begeleiden in alle fiscale materies (inkomstenbelastingen, BTW, registratierechten, erfbelasting, lokale en regionale taksen etc.).

In eerste instantie dient er gezocht te worden naar een gepaste minnelijke regeling met de fiscale administratie. Niet elk geschil kan echter minnelijk worden geregeld. Een fiscaal advocaat kan uw fiscale belangen ook verdedigingen voor hoven en rechtbanken. Wij kunnen u hierbij helpen.

Naast louter fiscale geschillen kan een fiscaal advocaat de belastingplichtige ook bijstaan tijdens fraudeonderzoeken en bij strafrechtelijke vervolgingen inzake vermeende fiscale fraude en het witwassen van vermogensvoordelen. Binnen de fiscaliteit is het fiscaal strafrecht immers een bijzondere niche. U heeft er dus alle belang bij om een advocaat onder de arm te nemen, die niet alleen beslagen is in het strafrecht maar ook een doorgedreven kennis heeft van het fiscaal recht. Alleen zo kan u een succesvol verweer voeren voor een (fiscaal) strafrechter.

Gerelateerd
0
Aangemaakt op: vr, 05/01/2018 - 15:09
Laatst aangepast op: vr, 05/01/2018 - 15:09

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.