-A +A

contactpagina

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Uw zaak onze zorg

Stationstraat 29

9700 Oudenaarde

Tel. +32(55)31.86.47
(voor afspraken)
Fax +32(55)31.14.03

e-mail elfri@elfri.be
www.elfri.be

op iPad en iPhone of Android: surf naar:m.elfri.be 

gelieve voor vragen en informatie ons e-mail adres te gebruiken of ons aan te schrijven per brief of per fax en de telefoon enkel te reserveren voor het vastleggen van afspraken of extreme urgenties 

 Video

Elfri De Neve in Koppen justitie (VRT) deel 1
Elfri De Neve in Koppen justitie (VRT) deel 2

 

 


Grotere kaart weergeven

 

Ons kantoor is centraal gelegen in Vlaanderen en de EG, gemakkelijk bereikbaar op 15 minuten van de as Oostende -- Brussel (E40) en Antwerpen -- Kortrijk (E17) door aansluiting met de N60.

Ons kantoor ligt op 2 minuten wandelafstand van het station te Oudenaarde

Ons kantoor vindt u aldus in de Stationsstraat 29 te Oudenaarde (vlak bij het station) en niet alleen vlot bereikbaar met de wagen vanuit Gent, Brussel, Oostende en  Kortrijk, zowel via de Expresweg N60 maar ook via het openbaar vervoer vanuit de stations te Gent, Brussel en Kortrijk alwaar aansluiting naar alle Belgische en buitenlandse stations.

 

Advocaten

Meester Elfri De Neve
zaakvoerder


 

Advocaat Elfri De Neve is afgestudeerd met onderscheiding in 1983 aan de VUB te Brussel als licentiaat in het recht. Hij vervulde zijn legerdienst op het kabinet van de Minister van Verkeerswezen als coördinator van het jaar van de verkeersveiligheid waarna hij als advocaat startte te Oudenaarde. 
Het kantoor groeide gestadig met verschillende interne en 20 externe medewerkers en kon het vertrouwen winnen van burgers en bedrijven.
Het kantoor werd in 1997 een BVBA.
Sinds 1999 is hij tevens geaccrediteerde bemiddelaar in familiezaken en sinds 26/09/06/2006 bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.

Advocaat Elfri De Neve heeft de leiding van het kantoor en behartigt samen met zijn medewerkers de verdediging van het cliënteel.
De rechtspraak waarin advocaat Elfri De Neve met succes tussenkwam, verschijnt met grote regelmaat in de vakpers, zo ook zijn juridische bijdragen aan de rechtsleer en zijn verhelderende uiteenzettingen aan burgers en bedrijven in tal van tijdschriften.

Hierna 2 videofragmenten (VRT Koppen) Elfri De Neve in Koppen justitie (VRT) deel 1 Elfri De Neve in Koppen justitie (VRT) deel 2 

U ziet advocaat De Neve ook vaak op Canvas, VRT, VT4 (rekeningen in het rood) , S TV of in andere TV uitzendingen, u hoort hem in radio, leest zijn bijdragen op zijn website, boeken, tijdschriften of bijdragen en u vindt hem zeer vaak terug in de geschreven Pers.

Hij is oprichter, eigenaar en hoofdredacteur van het vaktijdschrift info@law een tweemaandelijks tijschrift met eerste uitgave in 2011 met een oplage van 10.000 exemplaren.

 Medewerkers  Advocaten  Specialisten 

Advocatenkantoor Elfri De Neve is een kantoor die alle materies van het Belgisch recht beheerst. De rechtstakken en specialsmen zijn in bijna alle zaken overlappend waardoor we beslist hebben om met medewerkers en specialisten in alle mogelijke materies in overleg samen te werken.

Onze medewerkers er zich toe zich dagelijks bij te scholen en voor elke cliënt een uiterste inzet te bieden.
Interne medewerkers: Meester Maud Carrette en Meester Wendy De Pauw.

 

Administratie 

Mevrouw Caroline Sculier
 

Caroline Sculier

 

Platform

Onze vaste contacten in

Brugge, Veurne, Oostende, Kortrijk
Dendermonde Aalst
Antwerpen en Mechelen
Brussel, Nijvel, Leuven
Hasselt, Tongeren en Genk
Luik, Namen, Doornik
Aarlen, het groot Hertigdom Luxemburg
Ons netwerk advocaten aan de Nederlandse grens voor onze vrienden de Nederbelgen
Ons uitbreidend platform in het buitenland

Onze freelancemedewerkers uit het notariaat en de advocatuur
Onze specialisten waarop we beroep kunnen doen op zelfstandige basis in accoountancy, fiscaliteit, geneeskunde, architectuur, bouwkunde, machinebouw, chemie, textiel, marketing, kortom ons uitgebreid netwerk aan specialisten, 

De ons gekende detectives, accountants, forensic auditors, bemiddelaars, deskundig raadgevers, experten, psychologen, uitgevers, webontwerpers en informatici


© foto's Karin Leclercq
webadministrator

 
 
0
Aangemaakt op: vr, 27/11/2009 - 09:20
Laatst aangepast op: vr, 09/01/2015 - 18:40

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.