-A +A

Auteursrechtelijke bescherming van een format door een i-depot

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Een louter idee is niet beschermd maar een geconcretiseerd idee in een format geniet wel auteursrechtelijke bescherming. Aangezien een en ander tot disciussie aanleding kan geven inzake TV formts, mode-ontewerpen of andere ontwerpen, scripts, scenario's, songteksten decors, ken een i-depot van het Beneluxbureau betere bescherming bieden.

Bewijsmiddel

Met het i-DEPOT kunt u bewijzen dat uw creatie op een bepaalde datum al bestond. Dat is handig, want als iemand anders claimt dat hij die creatie gemaakt heeft, kan het i-DEPOT u helpen het tegendeel te bewijzen .

Direct online indienen

U kunt uw i-DEPOT direct online indienen. Dat gaat snel, en gemakkelijk. Het i-DEPOT is goedkoop en vooral ook veilig. In een aantal stappen wordt u gevraagd om uw referentiegegevens in te vullen en een omschrijving of weergave van uw concept of idee toe te voegen. Het bestand of de gezamenlijke bestanden die u toevoegt, mogen niet groter zijn dan 100 MB.

Registreer onmiddellijk online

Contact

U kunt bij het Informatiecentrum terecht voor algemene informatie, inlichtingen uit het register, het deponeren van een merk of model en het vastleggen van een i-DEPOT. U kunt natuurlijk ook eerst de meest gestelde vragen bekijken.

Telefoon:
Iedere werkdag tussen 8:30 en 17:00 uur via:
070 244 242 (vanuit België)
070 349 12 42 (vanuit Nederland)
8002 5383 (vanuit Luxemburg)

E-mail:
Uiteraard kunt ook een e-mail sturen.
 

Bezoek:
Het kantoor is open voor het publiek van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 16 uur. U hoeft niet van te voren een afspraak te maken.

Adres:
Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom
Bordewijklaan 15
NL-2591 XR Den Haag
Nederland


 

 

Gerelateerd
0
Aangemaakt op: do, 05/04/2012 - 20:59
Laatst aangepast op: do, 05/04/2012 - 20:59

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.