-A +A

advocaat problemen met gerechtsdeurwaarders

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend
   

bent u een particulier: klik dan op volgende link advocaat schulden en beslag
bent u een handelaar dan vvolgt hierna alle nuttige informatie:

Wanneer het in een een onderneming of bij een handelaar moeilijk begint te gaan ontstaan er al vlug BTW schulden, RSZ schulden, schulden bij sociale kassen, leveranciers, kredietinstellingen.

 

Sinds 1 april 2009 beschikken wij over een doeltreffend instrument om u voor deze en andere schuldeisers gedurende een periode van 6 tot 18 maanden te vrijwaren van  verdere verontrusting door deze schuldeisers, met uitsluiting van beslag, procedure, dreiging faillissement. DE schulden kunnen als het ware worden bevroren om u in de gelegenheid te stellen uw onderneming te redden of te saneren, waartoe er verschillende mogelijkheden open staan.

 

Voor meer informatie hierover: nieuwe mogelijkheden voor ondernemingen en handelaars in moeilijkheden sinds 01/09/2009

voor particulieren of voor uw persoonlijke schulden kunnen we u dooverwijzen naar onze pagina schulden en beslag.
U vindt op deze pagina ook nuttige info die ook op ondernemingen toepasselijk is, vnl dan mbt onroerend beslag en roerend beslag.

 

of bel ons op voor een afspraak en breng uw schuldoverzicht mee.

klik hier voor de nieuwe wettelijke mogelijkheden tot redding van de ondernemingen. (wet betreffende  de continuïteit van de ondernemingen)

 

 


 

Gerelateerd
0
Aangemaakt op: wo, 15/07/2009 - 15:16
Laatst aangepast op: vr, 22/01/2010 - 18:59

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.