-A +A

advocaat faillissement

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

faillissementswet
gerechtelijk akkoord
de vennootschappenwet

info business

overzicht van onze diensten aan ondernemingen

NIEUW: Wet betreffende de continuïteit van de ondernemingen 

sinds 1 april kunnen wij ten aanzien van handelaars en ondernemingen in moeilijkheden een procedure opstarten die u vrijwaart van uw schuldeisers, gerechtsdeurwaarders, beslagen en faillissementsvorderingen voor een periode van 6 tot 18 maanden waarbinnen dan een herstel kan uitgewerkt of en collectief akkoord kan totstand gebracht

faillissementsrecht

Procedures adviezen en tussenkomsten inzake faillissementsrecht vergen een doorgdreven kennis. De procedureregels zijn zeer specifiek en afwijkend van gewone procedures en de kansen op succes hangen in grote mate af van de onderlegdheid in de materie. Sinds oktober 2011 hebben wij hiertoe een team samengesteld van interne en externe specialisten die u in deze moeilijke en kan bijstaan als advocaat en waardoor een beste verdediging kan worden opgebouwd.

 

Voor meer info en vragen: elfri@elfri.be 

 

elfri.be netwerk faillissementsrecht

Gerelateerd
0
Aangemaakt op: wo, 15/07/2009 - 15:16
Laatst aangepast op: zo, 30/10/2011 - 16:14

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.