-A +A

advocaat BTW schulden

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Wanneer het in een een onderneming of bij een handelaar moeilijk begint te gaan ontstaan er al vlug BTW schulden, RSZ schulden, schulden bij sociale kassen, leveranciers, kredietinstellingen. 

Sinds 1 april 2009 beschikken wij over een doeltreffend instrument om u voor deze en andere schuldeisers gedurende een periode van 6 tot 18 maanden te vrijwaren van  verdere verontrusting door deze schuldeisers, met uitsluiting van beslag, procedure, dreiging faillissement. Dz schulden kunnen als het ware worden bevroren om u in de gelegenheid te stellen uw onderneming te redden of te saneren, waartoe er verschillende mogelijkheden open staan.

Een nieuwe start, een doorstart, een partiële kwijtschelding, een gemak van betaling zonder interest, een herstructurering, een fusie of overname...

De tijd dat ondernemingen in moeilijkheden geen uitweg meer hadden en zelfs het onvermogen van de zaakvoer en diens familie automatisch meebracht is voorbij. Er zijn vele mogelijkheden, met hun voordelen en nadelen. Maar niets is uitzichtloos.

Gerelateerd
0
Aangemaakt op: wo, 15/07/2009 - 15:16
Laatst aangepast op: ma, 11/04/2016 - 11:58

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.