-A +A

Actuele informatie en updates op deze site

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

Hoe blijft u op de hoogte van de aanpassingen op deze site en van nieuwe wetten en mogelijkheden? Met meer dan 25 jaar ervaring in een multidiciplinair kantoor willen we onze ervaringen en kennis doorheen aangehouden dagelijkse studie, de behandeling van duizenden dossiers, onze opvolging van rechtspraak, rechtsleer en wetgeving delen met het publiek, de rechtsonderhorigen, maar ook met onze confraters, magistraten en al wie met het recht betrokken is. Wij hebben in de voorbije maanden geïnvesteerd in een volledige restyling van onze site met honderden bijkomende mogelijkheden en nog tal van uitbreidingen staan gepland.

Hoe blijft u op de hoogte?

- Registreeer u als gebruiker.en geniet van de eraan verbonden voordelen. De registratie is kosteloos en kan zelfs anoniem.
- Surf gerefegeld naar onze homepagina en ontdek er onze nieuwe bijdragen
- schrijf in op onze nieuwsbrieven
- klik op de link onderaan een pagina: "blijkf op de hoogte van deze pagina" zo blijft u op de hoogte van elke wijziging op deze pagina.

- raadpleeg ons ook op uw GSM (binnenkortt zal een speciale GSM PDA functie voorzien worden).
- binnenkort komen ook nieuwe nationale en internationale websites van ons online.
- volg ons op de sociale netwerken en in blogs
- volg ons in de pers, op radio, TV en in de nieuwsbladen.
- lees onze blogs
- geef onze naam in op internet of geef na elke zoekopdracht in Google gewoon "elfri" in. Zo bekomt u onmiddellijk de gewenste volledige en betrouwbare info
- voor sommige siensten en personen kunnen we een co-auteurschap bezorgen, zodat u ook uw informatie op de site kwijt kan.
- stuur ons uw reacties en eventuele bijdragen.
- binnenkort wordt onze site gekoppeld aan een totale open site waarop u alle nuttige info kwijt kan
- geniet ten volle van onze web 2.0 en binnenkort 3.0 toepassingen als geregistreerde gebruiker.

Weet dat we alle nieuwe wetgeving, rechtspraak en rechtsleer op de voet volgen en u via deze site op de hoogte houden.

En vooral gebruik deze site om uw rechten te kennen om op te komen voor uw recht, om beter te kunnen communiceren met uw advocaat. Om zelf te kunnen handelen waar mogelijk zonder dat we een doe het zelfsite willen maken. Want onthou wie zonder bijstand zijn eigen zaak behartigt wordt verblind door emoties, bijkomstigheden, langdradige niet gestaafde verhalen, wordt verstrikt door de procedurekennis van zijn tegenstrever en diens nuchtere zakelijke kille kijk, gesteund op louter gestaafde feiten. Het recht is zelden een doe het zelfzaak. En dit gaat zelfs op voor advocaten. De slechtste advocaat is de advocaat die voor zichzelf pleit. Een advocaat is meester van zijn zaak en meester van de emoties die de zaak vertroebelen. 

Goedkope advocaten zijn makkelijk vindbaar. Vooral in hun eerste beloftes waarbij ze cliënten lokken lokken met gratis afspraken, kleine provisies gevolgd door grote rekeningen. Maak daarom afspraken en onthou steeds. If you pay peanuts, you only get monkeys.

 

0
Aangemaakt op: di, 27/10/2009 - 03:13
Laatst aangepast op: vr, 15/01/2010 - 18:58

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.