-A +A

Rekeningen in het rood

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieVerstuur naar een vriendVerstuur naar een vriend

start op 28 april 2010 20 uur 50 op

Advocatenkantoor Elfri De Neve
en
Mental Coach Greet Dyckmans

een productie van Beeldbazaar
5 weken lang elke woensdag om 20 uur 50 op VT 4
met herhaling elke zondag om 18 uur 10

videofragment schuif de verantwoordelijkheid niet af

videofragment ken je financiële toestand

videofragment hou rekening met elkaars tempo

videofragment steek je kop niet in het zand

videofragment het is nu toch al zo erg

Zie de voorjaarspresentatie van VT4 met onze dansact ter intro

via deze link vindt u de trailer: kies in de linkerkolom uit het leven gegrepen: rekeningen in het rood

Rekening in het rood
Gloednieuw op VT4 is: Rekening in het Rood. Advocaat Elfri De Neve en Mental coach Greet Dyckmans, “budgetfluisteraars”, springen in de bres voor mensen met schuldoverlast. Koppels die geen zicht hebben op hun uitgaven en inkomsten, die de hun grenzen te ver gelegd hebben en die daardoor in dramatische situaties verzeild raken. Hoe krijgen ze terug grip op de situatie? Rekening in het Rood helpt mensen in financiële nood.

Elfri De Neve en Greet Dyckmans
coaches van rekeningen in het rood

Mental coach Greet Dyckmans

Greet Dyckmans is mental coach en bouwde op het vlak van verkopen en onderhandelen diepgaande en gevarieerde kennis & ervaring op, zowel bij multinationals en KMO´s als bij zelfstandigen. In verscheidene branches: telecommunicatie, groothandel & distributie, detailhandel, industrie, food, mode en bouwnijverheid.
Ze begeleidt bedrijven en mensen (individueel of in teamverband) in uiteenlopende bedrijfstakken zoals de IT-sector, media & publiciteit, sport & gezondheidszorg, food, telecommunicatie, bouwnijverheid, mode en de detailhandel.
In rekening in het Rood laat ze de koppels hun penibele situatie inzien en stelt ze een plan op om de schulden af te bouwen. Ze schat de oorzaken van de schulden in en probeert de koppels te wapenen voor de toekomst.
Meer info: www.diamonddevelopment.be.
 

Advocaat Elfri De Neve

Advocaat Elfri De Neve is afgestudeerd in 1983 aan de VUB te Brussel als licentiaat in het recht, waarna hij als advocaat startte in Oudenaarde. Het kantoor heeft momenteel verschillende interne en 20 externe medewerkers. Sinds 1999 is hij bemiddelaar in familiezaken en sinds 2006 bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.
Hij is gespecialiseerd in o.a. betalingsverkeer, consumentenkrediet en schuldbemiddeling' en won verschillende grote processen inzake deze materie. Hij heeft vaak heilige huisjes ingestampt, beschermde structuren in vraag gesteld, machinaties van kredietgevers aangeklaagd en elke dag opnieuw het belang van de gewone man verdedigd.
In Rekening in het Rood zal hij de koppels bijstaan als financieel expert. Wat kunnen de koppels doen binnen het wettelijk kader om weg te geraken uit hun situatie.
Meer info: http://www.elfri.be

 

zie ook de officiële trailer op VT4

een aflevering gemist: bekijk dan de gemiste aflevering op C-more

 

Pas verschenen, het boek

Uw rechten tegenover de gerechtsdeurwaarder en uw schuldeisers  Elfri De Neve

bekijk de inleiding en de inhoudstafel van dit boek
Download pdf

bestel dit boek via deze link

Commentaar: 

Kijkcijfers eerste aflevering: 609.536.  Bijna één op vijf van de Vlaamse tv-kijkers stemde woensdagavond af op gloednieuwe VT4-programma 'Rekening In Het Rood' dat meteen piekte tot 609.536 kijkers met gemiddeld 463.879 VT4-kijkers. Daarmee was VT4 marktleider zowel op de zenderdoelgroep als de commerciële doelgroep.
VT4 wordt marktleider met 'Rekening In Het Rood' met half miljoen kijkers en 30 procent marktaandeel op zenderdoelgroep (bron TV Visie).

 

Achter de schermen van rekeningen in het rood:

een opnamedag:

Greet Dyckmans

Greet Dyckmans

 

Gerelateerd
Nog dit: 

nuttige tips en stappenplan: http://www.budgetplanning.be

5
Uw beoordeling Geen Average: 5 (1 vote)
Aangemaakt op: ma, 01/02/2010 - 21:45
Laatst aangepast op: za, 27/11/2010 - 23:06

Hebt u nog een vraag?

Hebt u nog een vraag in dit verband, klik dan hier om uw vraag aan ons te stellen, of meteen een afspraak te maken voor een consultatie.

Aanvulling

Heeft u een suggestie, aanvulling of voorstel tot correctie met betrekking tot deze pagina? Gebruik dit adres om het te melden.